O NAMA

KO JE CORNELIUS?

"Neobičan kadar zaustavio nam je dah tog jutra, dok smo sredjivali tavan pradedine kuće na Vračaru. Na podu je ležao prevrnut stari cilindar..."

Zakoračimo zajedno u bajkovitu priču o prvom autentičnom Steampunk Bar Restoranu u Srbiji. Smešteni smo u samom srcu Beograda, na Vračaru. Ušuškani izmedju zgrada, nesvakidašnjim, jedinstvenim dekorom dočekujemo i osvajamo na prvi pogled. Bar Restoran Cornelius & Cylinder može da primi izmedju 80-100 gostiju, a kada se nasmeje lepo vreme na raspolaganju vam stoji i izdvojena zelena bašta oaza, koja je skrivena od pogleda i gradske buke. Proslavite rodjendan ili vama značajan dan u našem prijatnom ambijentu.

Uživaćete u internacionalnoj kuhinji, koja neguje i savremeni pristup custom made jela. Naši vrhunski kuvari će se potruditi da udovolje i najzahtevnijem gostu. Osim pažljivo osmišljenih i ukusnih jela, u ponudi je i vrhunska karta pića sa bogatim izborom piva, adekvatnim vinima i sjajnim koktelima. Naši profesionalni barmeni će vas razbuditi kremastim italijanskim espresom, aromatičnim čajem ili toplom čokoladom. Uz sveže cedjene sokove zaboravićete na vreme. Započnimo zajedno putovanje kroz nežni šapat autentične gastronomske priče, gde bogatstvo ne čini ono što imate, već ono u čemu uživate.

Dobrodošli u Cornelius & Cylinder

4.7

Cornelius & Cylinder

Taphouse & Cuisine


Golsvordijeva 6, Vračar, Beograd

Pon - Ned 08:00h - 01:00h

011 4036499

+381 64 9835580